Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Grama Trading Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Utilaje de producere sucuri de fructe
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Utilaje de producere sucuri de fructe

1. Spalare si transport
2. Masini de tocat
3. Prese
4. Pasteurizatoare
5. Unitate de imbuteliere

Spalare si transport

Echipamentul se spalare consta intr-o masa de sortare, instalatie de spalare, si conveior, utilizat pentru tranpostul produsului la urmatoarele Utilaje din procesul tehnologic. Viteza de lucru a benzii transportoare poate sa fie ajustata in functie de viteza de prelucrare a Utilajelor urmatoare.
Productivitatea este de la 500 la 2500 kg/ora.

Presa cu surub

Sunt dotate cu cos pivotant si unitate de presare hidraulica. Au capacitati de presare de pana la 500 kg/ora.
Presa cu pachete
Sistemul de presare consta intr-un piston actionat hidraulic, care apasa asupra produsului. Fructele ce trebuie presate sunt impachetate intr-o membrana. Capacitatea de presare variaza intre 600 si 1200 kg/ora. Randamentul de presare ajunge pana la 75-80%. Actionarea se face de catre un motor trifazat de 1,5 kW. Forta de presare 24 tf
.
Presa cu banda

Presarea se realizeaza in mod continuu prin trecerea produsului printre o serie de role, cu ajutorul unei benzi. Presa este dotata cu sistem pneumatic de intindere a benzii, sistem automat de control al acesteia, sistem de curatare a benzii, cu apa sub presiune, iar optional se poate dota cu perie pentru o curatare mai buna a benzii. Fructele ce trebuie presate sunt in prealabil tocate, iar tocatura rezultata este introdusa in presa, sub forma unui strat uniform. La iesirea din presa, resturile solide ramase in urma presarii sunt eliminate cu ajutorul unei lame din material plastic. In functie de numarul de role, tensionarea acestora si tipul de produs care se preseaza, se poate ajunge la un randament de producere a sucului de pana la 75%. Capacitatea preselor cu banda poate varia intre 500 kg si 1500 kg/h.

Pasteurizatoare

Sunt utilaje care permit tratarea termica a sucurilor de fructe, astfel incat acestea sa se poata pastra perioade indelungate, fara a se deprecia. Pasteurizatoarele pot functiona pe sistem electic, cu combustibil lichid sau cu gaz. Transferul de caldura intre agentul termic si suc se face prin schimbatoare de caldura tub-in-tub, sau cu placi. De regula, temperatura este permanent controlata de sisteme automate. Capacitatea de tratare 1000 l/h.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura